zaterdag, december 11, 2004

Actualiteit: Help Morel en Verstrepen!


De overstap is achter de rug. Nu nog een reden vinden.


Het 70-puntenplan? 'Dat was maar om te lachen!' Een 'blank Europa'? 'Dat was maar een citaat!' Alle vrouwen met een hoofddoek het land uit? 'Dat was maar een boutade!' Maar wat is er dan wel nog een voorstel van het Belang? Blijkbaar hebben ook insiders het moeilijk om dat te ontdekken.

De ex-'onafhankelijken' Morel en Verstrepen hebben een lidkaart van het Vlaams Belang gekocht. Zoals dat gaat in de politiek, moeten dat soort zaken gemotiveerd worden. Dat is deze keer niet anders.

Politiek is er -afhankelijk van Uw voorkeur- voor 'de mensen', 'de burgers' of 'het volk'. Helaas, in de motivatie van hun overstap slagen Verstrepen en Morel er niet in ook maar één reden te geven waarom het Vlaams Belang goed is voor die groepen. Neen, het enige wat we lezen is 'politique politicienne' zoals 'tegen de linkse dictatuur' en 'stop het cordon sanitair'. Niet moeilijk trouwens dat er niet gerefereerd wordt aan een programma. Officieel heeft het Vlaams Belang pas morgen een programma!

Help dus Morel en Verstrepen! Zij zijn dringend op zoek naar een verantwoording voor het racistische pluche onder hun achterwerk. Geef hen een échte reden om de stap richting Vlaams Blang te wagen. Uw hulp is ongetwijfeld welkom op deze adressen:

jurgen.verstrepen@vlaamsparlement.be
marie-rose.morel@vlaamsparlement.be

1 Comments:

At 26 december 2004 om 16:47, Anonymous Anoniem said...

Het Joelfeest is op zich helemaal niets raar, zoals de auteur beweert.
Integendeel het is het feest waarop kerst gebaseerd is.
Dit heeft geen extreem-rechtse of extremistische oorsprong.
Kerst is eigenlijk een imitatie van het joelfeest.
Waar men eerst de terugkeer van het licht vierde bij de natuurgodsdiensten, heeft de katholieke orde dit feest ingepikt, de naam gewijzigd en er enkele essentiele zaken aan gewijzigd.
Aangezien er toen over vrije meningsuiting nog geen sprake was, legde de Kerk zijn wil op. Ze zijn er zelfs in geslaagd de roots (d.i. het Joelfeest) te verdringen.

JOELFEEST? Niets raars voor wie meer weet dan men in menig katholieke scholen durft zeggen.

Ik hoef niet anoniem te blijven.
Bert Mariën

 

Een reactie posten

<< Home