woensdag, november 10, 2004

Anekdotes over het Blok: Uit zelfverdediging!


De tegenstander van Vlaams Blokker Johan Saenen


Ondanks de duidelijke overwinning, verliep de vorige verkiezingscampagne voor het Blok niet geheel vlekkeloos. Een lange reeks incidenten met mandatarissen verstoorde het beeld van een Vlaams Blok dat hard zou optreden tegen criminaliteit.

Het meest hilarische was ongetwijfeld het verhaal van de 'gewurgde hond'. Johan Saenen, OCMW-raadslid voor het Blok uit Diest, kreeg op klaarlichte dag ruzie met zijn ex-vriendin. Zijn argumenten waren blijkbaar niet 'doorslaggevend' genoeg. Gevolg: hij koelt zijn woede op de kleine maltezer van zijn ex-vriendin, waardoor het beestje in coma geraakte.

Uiteraard is dit niet de versie die het Vlaams Blok van feiten geeft. Gezien de nationale commotie die de zaak krijgt(mede door de talloze andere gewelddadige gebeurtenissen), zag het Vlaams Blok zich genoodzaakt te reageren. Creatief was de partij daarbij niet. De hond werd gewurgd 'uit zelfverdediging' en alles was de fout van de ex-vriendin. Vlaams Parlementslid Felix Strackx illustreert hoe het Blok deze zaak 'oploste'. De feiten worden volledig omgedraaid:

'Het miniatuur-hondje was een verjaardagscadeau van Johan aan zijn toenmalige vriendin. (...) Toen Johan plotseling door zijn ex-vriendin werd aangevallen speelde dit dan ook onmiddellijk door zijn hoofd. Terwijl zijn aangezicht werd opengekrabd en het bloed over zijn hemd stroomde (de littekens waren weken later nog zichtbaar), zocht hij wanhopig naar een manier om het gekrab te doen ophouden zonder zelf geweld te gebruiken. Omdat hij half voorovergebogen stond, zag hij plotseling het hondje, nam het op en hield het, in een poging om zich te beschermen, voor zijn gezicht. En het hielp: de aanvalster hield ermee op, rukte het beestje uit zijn handen en verdween.'

U leest het goed. Saenen nam de hond om zijn gezicht te beschermen. Helaas, driewerf helaas! Saenen was zo dom een andere versie te verkopen aan Het Laatste Nieuws (29/05/2004)!

Daarom heb ik me afgereageerd op haar maltezer. Daarmee kon ik háár raken, snapt u? Toen er steeds meer mensen rond ons kwamen staan, heb ik die hond maar op de grond gesmeten en ben ik gevlucht.

Hier werd de hond niet gebruikt om het aangezicht te beschermen. En heeft Saenen vluchtmisdrijf gepleegd -en niet zijn ex-vriendin, zoals in de andere versie! Trouwens, waarom kon Saenen pas vluchten nadat zijn aangezicht 'tot bloedens toe' was 'opengekrabd'?

Twee weken later won het Blok de verkiezingen. Saenen zit nog altijd in het Blok...

8 Comments:

At 5 oktober 2005 om 08:54, Blogger Livenwealthy said...

Die AGILA Haftpflichtversicherung für Ihren Hund schützt. www.agila.de

 
At 6 oktober 2005 om 06:49, Blogger blogger1272 said...

Interesting blog you have here, I landed here on accident. I was searcing for something else and came across your site. I found it pretty interesting and entertaining. I got you book marked.

I will pop back in from time to time to see what you have new here.

My site is a bit different than yours, but just as entertaining and educational, I run a natural penis enlargement reviews related site pertaining to natural penis enlargement reviews related articles.

 
At 26 oktober 2005 om 00:41, Blogger Hunt and Fish said...

Your page loaded really quick for all the content and images I'm impressed

 
At 26 oktober 2005 om 03:18, Blogger Basket said...

Bon jour. Le temps amer que je vois.

Chercher le temps et quelques comment terrien ici.

Blog agréable.

Je devrai revenir plus tard.

 
At 3 november 2005 om 15:05, Blogger Hunt and Fish said...

Man there is alot of comment spam I have noticed. Is there any way to remove it from the blogs?

 
At 8 januari 2006 om 09:07, Anonymous Zits said...

Meine Frage ist

 
At 13 januari 2006 om 00:24, Anonymous Anoniem said...

Das bloch muss in ziss nicht zutun haben aber dass isst ebentuell kaum zu vermeiden im internetz nichtwar?

 
At 1 juni 2006 om 18:44, Blogger cyril said...

http://www.ilivecam.sexpornhost.com

 

Een reactie posten

<< Home