dinsdag, november 02, 2004

Actualiteit: Geen Blok-light


Jurgen Ceder


Sommige politici van andere partijen hopen dat het 'nieuwe' Vlaams Blok zich gematigder zal opstellen. Hun hoop werd gisteren genadeloos de grond in geboord.

In de meest recente editie van het Vlaams Blok magazine staat senator Jurgen Ceder stil bij het arrest dat het Hof van Cassatie op 9 november zal vellen over de racistische partij. Op het einde van het stukje schrijft de Vlaams Blokker:

Elkeen die een beetje vertrouwd is met computers, zal u vertellen dat het soms goed is de harde schijf eens helemaal te 'defragmenteren', om er daarna precies dezelfde programma's op te zetten: de programma's zullen nog eens zo goed werken.

Het 'nieuwe' Blok zal dus weinig verschillen van het oude Blok. Het programma en de personen daarachter blijven ongewijzigd. Alleen de naam verandert...

8 Comments:

At 9 november 2004 om 16:56, Anonymous Anoniem said...

Ik merk dat u de zin die u citeert wijzigt en denkt dan u beter op de hoogte bent van het gegeven "pc". Wel mijn beste het woord "formatteren", ik zou formateren gebruiken, is hier beter op zijn plaats dan uw wijziging naar defragmenteren. Indien u de tekst aandachtig zou lezen zou u weten dat men beter het ganse boeltje even opkuist om dan opnieuw dezelfde gegevens er op te zetten. Wint aan duidelijkheid en perfomantie. Dat het VB performant is dat geeft de 24 % aan maar dat het zo onduidelijkheid is dat u dient verkeerd te wijizgen wist ik niet. Of moet ik dat gewoon zien als het zoveelste staaltje van desinformatie dat we kennen vanuit linkse hoek ? ;-)

 
At 6 oktober 2005 om 06:34, Blogger 122272 said...

Nice blog you have here! If you get a chance you may want to visit this natural penis enlargement reviews site, it's a very nice site.

 
At 13 oktober 2005 om 06:25, Blogger musica said...

YOUR BLOG IS GOOD, IT IS REALLY NICE. HERE YOU CAN LEARM MORE ABOUT penis enlargement pill TO FIND penis enlargement pill

 
At 17 oktober 2005 om 08:40, Blogger Smallman said...

Hey, I was searching blogs, and came onto yours, and I like it. I kinda landed here on accident while searching for something esle, but nice blog.. I got you bookmarked.

If you got time , go visit my site, it´s about enlargement herb penis. It pretty much covers enlargement herb penis and other similar topics available.

 
At 26 oktober 2005 om 00:31, Blogger Hunt and Fish said...

Great post, I enjoyed reading it.

Adding you to favorites, Ill have to come back and read it again later.

 
At 26 oktober 2005 om 03:09, Blogger Basket said...

Bon jour. Le temps amer que je vois.

Chercher le temps et quelques comment terrien ici.

Blog agréable.

Je devrai revenir plus tard.

 
At 3 november 2005 om 14:59, Blogger Hunt and Fish said...

Good post

 
At 8 april 2007 om 15:27, Anonymous Anoniem said...

I`ve stumbled across your site. Nice!

http://cigarettes.worldhinduforum.info/
http://diet.worldhinduforum.info/
http://baseball.worldhinduforum.info/
chemical in cigarette
atkins diet
baseball clemente grace hero last passion

 

Een reactie posten

<< Home