zaterdag, november 27, 2004

Actualiteit: Antipolitiek uit het niets voor dummies


Ook Anke Van dermeersch heeft ervaring met wat antipolitiek is

Antipolitiek, het is een discipline die ze bij het Vlaams Belang al jaren onder de knie hebben. Ook vandaag werden de oude receptjes weer bovengehaald. Deze keer ging het als volgt:

1. Publiceer een lezersbrief in een populaire krant. Het Vlaams Belang gebruikte hier Het Laatste Nieuws.

2. Onderteken hem met een naam die niemand kent. In dit geval ging het om Danny Tierenteyn. De Witte Gids kent hem niet. In Blankenberge woont alleen een F. Tierenteyn. Ook Google kent geen Danny Tierenteyn.

3. Zeg dat de ondergetekende bestuurslid is van een niet-bestaande afdeling van een niet-bevriende partij. Bij het Vlaams Belang vond men er niet beter op te zeggen dat Tierenteyn “bestuurslid van de N-VA Blankenberge” was. Helaas heeft de N-VA geen afdeling in Blankenberge.

4. Gebruik de ondergetekende om tweedracht te zaaien in de andere partij. Hier zou het bestuurslid publiekelijk uitvallen naar een andere N-VA'er (Eric Maes).

5. Gebruik de politieke nobody om verregaande conclusies te trekken over gans de geviseerde partij. Het Vlaams Belang illustreert onder de titel 'N-VA lust ‘flaminganten’ rauw':

De lage aanval van Tierenteyn getuigt van de diepe minachting in de N-VA voor de oude, trouwe ‘flaminganten’, die zelf op de barricaden hebben gestaan en hun neus niet ophalen voor de ‘roots’ van de Vlaamse Beweging. (...) Geen wonder dat de échte flaminganten de N-VA al lang hebben verlaten en dat vele anderen intussen een veilige thuis hebben gevonden bij het Vlaams Belang.


6. Giet dit alles in een bericht op de eigen site. Hier te lezen.

2 Comments:

At 12 oktober 2005 om 04:57, Blogger cc Infopage said...

Hello,

I am searching for fresh information
for my cc Infopage, 30,000 daily updated Information Pages about all kind of subjects.

It might interest you to know that your blog has been visited and has been read. I hope you enjoy your "Blogging".

I wish you all the luck I can, keep the good work going!

Kind regards,
Jos
Today's News From & About Google

 
At 4 november 2005 om 07:39, Anonymous Anoniem said...

Advertising can be a big problem otherwise. A lot of companies reserve a big chunk of their budgets to cover marketing expenditures.

 

Een reactie posten

<< Home