zaterdag, oktober 02, 2004

Blok geeft eigen kiezersbedrog toe

Omdat deze weblog er door De Standaard op een weinig subtiele manier van verdacht wordt niet objectief te zijn, gooien we alle remmen los met deze subjectieve titel. Helemaal subjectief is de titel echter niet. Als er zou gestaan hebben dat het Blok zijn kiezersbedrog onrechtstreeks toegaf, dan waren we weer de objectiviteit zelve.

Eerder schreven we al hoe het Vlaams Blok aan kiezersbedrog doet door bij de Vlaamse en Europese verkiezingen enkel thema's naar voor te schuiven die op federaal niveau te regelen zijn. En kijk, gisteren hebben ze dat -in een vlaag van ongekende eerlijkheid- ook toegegeven.

De thema's die voor het Blok belangrijk vond voor de verkiezingen waren vrije meningsuiting, (minder) immigratie, (minder) misdaad, (minder) lasten, de geldstromen naar Wallonië en het gemeentelijk stemrecht voor migranten. Op de lasten na, zijn al deze zaken moeilijk of onmogelijk op Vlaams niveau te regelen. Dat zal U het Blok natuurlijk nooit rechtstreeks horen zeggen.

Onrechtstreeks daarentegen wel. Het door het Blok opgerichte Vlaams Burgerinitiatief, dat een aanspreekpunt wil zijn voor burgers met een verzuchting, vraag, voorstel of initiatief in het Vlaams Parlement- geeft een lijst van de bevoegdheden van het Vlaams Parlement. U zal vergeefs zoeken naar de bevoegdheden of maatregelen van hierboven.

Enige uitzondering is de fiscale autonomie (die voor 'minder lasten' kan zorgen). Daar waar het Blok vroeger nogal schamper deed over die Vlaamse fiscale autonomie, lijkt ze er nu veel enthousiaster over. De reden is eenvoudig: heel de tekst is gekopieerd van de site van het Vlaams Parlement.

4 Comments:

At 6 oktober 2005 om 06:49, Blogger 121774 said...

What a great site you have here, I bookmarked it!

I have a natural penis enlargement reviews related info site. It covers natural penis enlargement reviews related information.

Check it out when you can. ;)

 
At 26 oktober 2005 om 00:41, Blogger Hunt and Fish said...

Your page loaded really quick for all the content and images I'm impressed

 
At 26 oktober 2005 om 03:18, Blogger Basket said...

Bon jour. Le temps amer que je vois.

Chercher le temps et quelques comment terrien ici.

Blog agréable.

Je devrai revenir plus tard.

 
At 3 november 2005 om 15:05, Blogger Hunt and Fish said...

Man there is alot of comment spam I have noticed. Is there any way to remove it from the blogs?

 

Een reactie posten

<< Home