vrijdag, september 10, 2004

Eerste versie 70-puntenplan on line


Voorkant van het eerste 70-puntenplan

Over het 70-puntenplan is al veel gezegd en geschreven. Naast het overduidelijke racisme is er met dat plan nog een ander groot probleem: het is zo ongeveer nergens te vinden. Andere sites zijn erin geslaagd de versie van 1996 on line te krijgen. Wij hebben de eerste (ongekuiste versie) van het plan weten te bemachtigen. U kan het integraal lezen op deze site.

Het doel van het 70-puntenplan is duidelijk: 'Het is vooral de bedoeling geweest om aan te tonen dat de begeleide terugkeer van de niet- Europese vreemdelingen naar hun landen van herkomst realiseerbaar en uitvoerbaar is.' Met het plan wil het Blok ook aantonen dat het 'als enige politieke partij (...) een dam (opwerpt) tegen de gevaarlijke mundialistische en multi-raciale utopieën van de pro-immigratielobby.'

De integratie wordt -in punt zes- duidelijk afgewezen om te vermijden 'dat Vlaanderen en uiteindelijk heel West-Europa een multi-raciaal en pluricultureel gebied wordt.' In plaats daarvan komt een politiek die gebaseerd is op reïntegratie in de landen waar de vreemdelingen oorspronkelijk vandaan komen. De terugkeer zelf zal georganiseerd worden met zowel zachte als harde dwang.
Een volledige analyse van alle onmenselijke maatregelen in het 70-puntenplan zou ons te ver brengen. Daarom een kleine bloemlezing:
 • De sociale zekerheid wordt gesplitst in een deel voor het Europeanen en een deel voor niet-Europeanen (punt 57).
 • Niet-Europeanen die werken, worden extra belast (punt 60).
 • Niet-Europeanen die hun werk verliezen, mogen daarna niet in een andere sector aan de slag (punt 65).
 • Niet-Europeanen die niet aan werk geraken, krijgen een kleine werkloosheidsvergoeding. Als die periode 3 maanden duurt, worden ze het land uitgezet (punt 64).
 • Tussen al het gespuis zijn er volgens het Blok ook ' vreemdelingen die gedurende jaren hebben bijgedragen aan het sociaal zekerheidssysteem van dit land'. Dat geld wordt niet gebruikt voor het pensioen van deze mensen, of eventueel een werkloosheidsuitkering. Neen, dat geld wordt gestort in een 'terugkeerfonds' waarmee oprotpremies betaald zullen worden (punt 58).
 • Mensen die na 1974 onze nationaliteit hebben gekregen, worden aan een bijkomend onderzoek onderworpen. Alle dossiers zullen worden herzien (punt 28).
 • Het is toch nog mogelijk om de Belgische te nationaliteit te verkrijgen. Daarvoor moet hij 'bijzondere diensten hebben bewezen aan dit land of deze door zijn bekwaamheden of zijn talenten kunnen bewijzen' (punt 25).
 • Indien een illegaal zijn naam weigert te geven, dan wordt hij voor drie jaar opgesloten (punt 50).
 • Indien een illegaal zijn naam uiteindelijk toch geeft, wordt hij uitgewezen (punt 68).

Voor wie dacht dat het 70-puntenplan enkel nadelig is voor vreemdelingen, is er het volgende lijstje:

 • Het akkoord van Schengen (punt 32)wordt afgeschaft. We mogen ons (punt 33) weer verwachten aan strenge grenscontroles.
 • In het onderwijs wordt de 'multi-raciale en mundialistische' opvoeding afgeschaft (punt 17).
 • Indien U trouwt met een partner die een andere nationaliteit heeft, verkrijgt deze niet automatisch de Belgische nationaliteit. Hij of zij zal dus net dezelfde nadelen ondervinden als andere vreemdelingen (punt 31).

Meer lezen kan hier.

48 Comments:

At 10 september 2004 om 22:55, Anonymous Anoniem said...

Een mooi plan! Goed werk van het Vlaams Blok : het is de hoogste tijd dat er ook werkelijk eens iets aan het vreemdelingenprobleem gedaan wordt.

Bedankt voor de informatie!

 
At 6 januari 2005 om 14:44, Anonymous Anoniem said...

het Vlaams Blok/Belang is een bende neo-nazi's, fascisten en crapuul, dat wordt eens te meer bewezen op de site
good work !

 
At 12 april 2005 om 17:53, Anonymous Anoniem said...

pace laat hier zien hoe slim hij is met computers... een link op een website naar c:\documents\ zal nooit werken...

 
At 24 mei 2005 om 16:48, Anonymous Anoniem said...

BLIJF MAAR PROBEREN MET UW FLAUW GEZEVER. FATSOENLIJKE MENSEN DIE DEZE SCHERTSSITE BEZOEKEN ZULLEN EENS ZO SNEL VOOR HET VLAAMS BELANG STEMMEN.

BENDE KLEUTERS

DOE ZO VERDER? OP NAAR DE 1.500.000 STEMMEN
ALVAST BEDANKT

 
At 24 mei 2005 om 16:51, Anonymous Anoniem said...

Stop de linkse rode rattenplaag!!!!!

Leve Vlaams Belang

 
At 24 mei 2005 om 17:00, Anonymous Anoniem said...

Iets anders als spot en laster hebben jullie niet tegen het Vlaams Belang. Jullie overtuigen alleen de allerdomsten maar daar mikken jullie op nietwaar..

Het 70-puntenplan was zijn tijd VER vooruit

 
At 17 juni 2005 om 23:07, Anonymous Anoniem said...

rattenplaag? krijgen we daar 'der ewige jude'?

 
At 23 juli 2005 om 23:19, Anonymous Anoniem said...

Ik ben geen Belanger, maar ik geloof allerminst de zaken die op deze site gepubliceerd staan. Het ligt er veel te dik op.

Beseft u dan niet dat het deze dingen zijn die het Vlaams Belang meer en meer stemmen opleveren?

 
At 4 augustus 2005 om 18:03, Anonymous Anoniem said...

ik wou gewoon eens zien, wat vlaams belang allemaalschreef... maar zoals ik zie, zijn de mensen die hiervoor stemmen echt dom en vrouwen die ervoor stemmen nog minder, vrouwendiscriminatie + racisme! echte mensen zonder zelfbewust en opvoeding noem ik dit... stomme fucking racisten ik haat jullie!!!!

 
At 3 oktober 2005 om 18:03, Anonymous Anoniem said...

VB=racistisch

 
At 6 oktober 2005 om 06:49, Blogger 122272 said...

I skim a lot of blogs, and so far yours is in the Top 3 of my list of favorites. I'm going to dive in and try my hand at it, so wish me luck.

It'll be in a totally different area than yours (mine is about natural penis enlargement reviews) I know, it sounds strange, but it's like anything, once you learn more about it, it's pretty cool. It's mostly about natural penis enlargement reviews related articles and subjects.

 
At 17 oktober 2005 om 08:37, Blogger LoseThatWeight said...

Nice blog you have here! If you get a chance you may want to visit this best enlargement penis product site, it's a very nice site.

 
At 3 november 2005 om 15:04, Blogger Hunt and Fish said...

Your page loaded really quick for all the content and images I'm impressed

 
At 24 november 2005 om 18:43, Anonymous Anoniem said...

Mss kun je eens een stuk schrijven over concrete oplossingen die jij voorstelt . Al dit gekak op de enige partij die de moed heeft om het vreemdelingenprobleem aan te pakken leidt nergens toe , behalve misschien meer stemmen voor het VB , waarvoor dank . Ze lopen tenminste niet met de oogkleppen op braaf mee met de andere partijen , met die misselijkmakende politieke corrctheid hier in belgie ook ... ZIELIG

 
At 25 november 2005 om 20:12, Anonymous Anoniem said...

tjonge toch...
ik werk al jaren in brussel als leerkracht in een 100% "allochtone school" en ben fan van de multiculturele maatschappij. Waarom zijn mensen toch zo bang om hun wereldbeeld te verruimen? Wie geeft zichzelf het recht om pretentieus mensen in hokjes te duwen? Jongeren op de metro worden op zijn minst gezien als crimineel en anders wel als terrorist, vrouwen krijgen onmiddellijk het label "onderdrukt". De mensen die ik tegenkom doen anders hun best Nederlands te spreken, kiezen een Nederlandstalige school voor hun kinderen. Ik ben geen enkele keer overvallen heb mij nooit onveilig gevoeld. Als er meer begrip was voor de problematiek van deze mensen, zouden allochtone jongeren misschien niet om aandacht moeten schreeuwen zoals in Parijs. Of wordt het vlaams belang misschien graag "uitschot" genoemd, dat "met de hogendrukreiniger moet worden weggespoeld" ? Ik verlaag mezelf liever niet tot zulke uitspraken, ieder zijn recht op vrije meningsuiting - akkoord! Maar doe dan wel eerst die blinddoek af en leer eens enkele allochtonen kennen. Mensen kan je niet in vakjes stoppen!

 
At 26 november 2005 om 18:57, Anonymous Anoniem said...

Ik ben een CDNV er,maar nu ik jullie politiek korekte smeerlapperij gelezen heb,stem ik volgende keer voor het vlaams belang!!! Jullie zijn voor de samenleving wat aids is voor een lichaam,en het vlaams belang is niet meer of minder dan een aids remmer!!!!

 
At 27 november 2005 om 19:32, Anonymous Anoniem said...

İk weet niet of ik nu moet lachen of wenen.

 
At 29 november 2005 om 18:22, Anonymous Anoniem said...

RESPECT ! ???? bij het lezen van de commentaar merk ik dat veel mensen dit woord eens zouden moeten opzoeken in hun woordenboek, maar alles problemen op migranten schuiven is gemakkelijker blijkbaar

 
At 29 november 2005 om 18:27, Anonymous Anoniem said...

aan de aanhangers van het vlaams belang : jullie partij predikt vrije meningsuiting, da's naar mijn mening hun beste punt... Waar kan ik mijn commentaar kwijt op hun site?Waar kan ik mijn mening eens zeggen aan het vlaams belang? Ik zie op deze site ook dingen die ik afkeur, maar hier kan ik tenminste feedback geven - het vlaams belang geeft bij zijn FAQ's enkel aan waar je lid kan worden en sponsoren... zover telt mijn mening dus...

 
At 1 december 2005 om 00:43, Anonymous Anoniem said...

Ik vraag mij meer en meer af wie hier de extremisten zijn. De site van Animo bulkt van agressie tegen andersdenkenden, voor mij mag iedereen denken wat hij wil, dat is democratie, nu zie je Lilliputpartijtjes ministerposten bekleden,...mooie democratie. Enne, wanneer beginnen jullie de derde wereldoorlog ??

 
At 9 december 2005 om 22:12, Anonymous Anoniem said...

Het kan niet dat anno 2005 hetVB wordt gelijkgesteld aan de punten die het meer dan 20 jaar geleden van LePen afkeek.
Het 70puntenplan was gewoon erg dat moet iedereen toegeven. Puur racisme kan ook niet!
Anti-VB sites zouden beter eens een vergelijking maken met toen en nu in plaats van de samenleving nog verder te helpen radicaliseren (langs 2 kanten)
En VB-stemmers sommigen van jullie zijn gewoon zo laf het VB te verdedigen met de kop in de grond. Geef eens toe dat net als andere partijen ook 'jullie' partij zich aan de regels van de rechtstaat moet houden. Het VB is zo hard voor democratie maar enkel als ze in haar voordeel werkt. Ze vergeet dat zonder rechtstaat er geen democratie kan zijn!

 
At 12 december 2005 om 14:34, Blogger Boer said...

Die wat teen strenger immigrasie-wette is:
Kom besoek gerus Suid-Afrika of Zimbabwe. Nie as 'n toeris nie! Kom bly bietjie tussen die boere op hulle plase. Julle sal almal gou agterkom waaroor dit gaan.

Ek kry julle met die toe oë maar baie jammer!

Groete uit Transvaal, Suid-Afika

 
At 27 december 2005 om 22:11, Anonymous ice_devil said...

vlaams belang is enigste deftige partij

 
At 26 januari 2006 om 22:25, Anonymous Anoniem said...

Wat een dikke zever dat plan. Als vb werkelijk dacht dat ze ooit aan de macht gingen komen dan zijn ze nog dommer en naïever dan ik zelf dacht. Ik bedoel, wie is er hier komen werken toen België langs alle kanten in de put zat na de tweede wereldoorlog? Wie was er bereid om tegen een lager loon te werken? Toen waren de immigranten meer dan welkom, laat ze maar komen. Maar nu ze hier hun plaats hebben gevonden, een gezin hebben gesticht, willen ze de eerste, tweede én derde generatie terugsturen, om "die andere landen een dienst te bewijzen"??? Dat laat nog maar eens zien hoe ze denken te kunnen spotten met mensen. Het is meer dan duidelijk dat het vb wilt wat hitler wou doen, enkel mensen van eigen volk overhouden. Ik wens jullie veel succes, want het sterftecijfer ligt hier momenteel lager dan het geboortecijfer. Binnen een hier 20 jaar zitten jullie met een massale grote bevolking ouderen, en slechts minder dan de helft van die ouderen aan jongere mensen, hoe gaan die jongeren dat betalen? Extreem rechtsen: dat zijn dan wel jullie lieve vlamingskes die zich in de naad gaan mogen werken om dat allemaal te gaan betalen. Op wie gaan jullie het dan steken? Op Wallonië zeker!! Right. Dit plan houdt geen steek en is buitengewoon bespottelijk. De volgende idioot kan zoiets bedenken. Het vb noemt de islam ouderwets, maar zij gaan met dit plan terug naar de tijd toen zwarten nog geen rechten hadden, dit is precies wat zij met de vreemdelingen willen doen. Het is toch wel overduidelijk hoe vreemdelingen op deze manier abnormaal onderdrukt worden. Wie is hier dan ouderwets en achterlijk bezig? De dag dat dit plan zal lukken is de dag dat de vlag van het vlaams belang hoog zal wapperen op het de onafhankelijke staat van Vlaanderen. Met andere woorden, < nooit dus!! >

 
At 20 maart 2006 om 12:23, Anonymous Anoniem said...

vlaams belang uit de taboesfeer! daar pleit ik voor! het is ongehoord dat politiek partijen in dit land fundamentele problemen die inwoners van vlaanderen ondervinden gewoonweg negeren! wat een apeland, wat een politiek incorrect land! ik wil emigreren naar een ander land, misschien wel een moslimland, zou ik daar ook zo verwelkomd en vertroeteld worden als in Belgie?

 
At 11 april 2006 om 01:35, Anonymous Anoniem said...

Vlamingen; Ik ben zelf een Rotterdammer en volg al geruime tijd de Belgische politiek. En dan vooral het fenomeen: Vlaams Belang/Blok. Wat mij onder andere opvalt aan de teksten van het VB is de hoeveelheid vergelijkingen met Nederland en het constant aanhalen van Nederlandse politici. Ook streeft het VB naar een zo nauw mogelijke band met Nederland. (oorspronkelijk stond er in de beginselen dat het VB een federatie wilden vormen met Nederland) Waar komt dit vandaan? Temeer, omdat 'Hollanders' toch niet altijd een even positieve naam hebben in Vlaanderen. Waarom willen de VBers de splitsing van de lage landen ongedaan maken?
Een ander punt - is het voor mij inhumane punt van de remigratie van eerste, tweede en derde generatie allochtonen. Het is volgens mij niet alleen strijdig met VBs eigen punt van denatilisatie, maar het is vooral verkrampt. Ik denk dat je je niet moet laten leiden door angst, zonder daarbij naief te worden. Een Nederlandsche professor zei het onlangs zeer treffend. "We hebben een verdeelde herkomst, maar een gedeelde toekomst". Lijkt mij een positievere insteek.
Als laatste wil ik nog zeggen dat ik dat cordon sanitaire, echt belachelijk vindt. Prachtig is het om te zien, hoe de politiek en de staatsmedia zich in allerlei bochten wringen om het VB maar zwart te maken, wat alleen maar hun eigen onkunde bewijst en het VB onbedoeld groter maken. Ik zou zeggen geef ze maar eens verantwoordelijkheid (vb bij de gemeente verkiezingen in Antwerpen in oktober). In Rotterdam is dat goed gegaan (alhoewel Leefbaar Rotterdam geen nationalistische partij was – wel rechts conservatief). Groeten vanuit Rotjeknor

 
At 15 mei 2006 om 21:11, Anonymous Anoniem said...

Is dit waar miljoenen jaren evolutie aan vooraf is moeten gaan: "Ga terug naar je eigen stam, en heb je daar geen eten, kom dan om van de honger, mij kan het niet schelen..."
Het stemt me verdrietig te weten dat mensen met zulke gedachten rondlopen.

 
At 19 mei 2006 om 08:20, Anonymous Anoniem said...

Ik volgde een gesprek in de befaamde Brabobar van het V.B.
tussen 4 mandatarissen een zei naar aanleiding van de Antwerpse dolle schutter dat deze te vroeg was neergeschoten door die vuile flik hij had nog tien kogels en had dus nog verschillende zwarte teeven kunnen doden want die kweken als konijnen !
Zijn buur reageerde dat men de oude dok containers er moesten mee volsteken dichtlassen en in de zee smijten dit zou de properste oplossing zijn beter dan volle synagogen dynamiteren want dan is er te veel opkuis nodig .
Dat zijn dan de mandatarissen van de toekomst,ik heb mijn lidkaart in
stukken gesneden en wil niets meer van het V.B. horen nu ik hun ware aard per toeval ontdekte !

 
At 29 mei 2006 om 06:32, Anonymous Anoniem said...

Grappig allemaal, met sommige dingen kan ik lachen...
Hoe je het ook draait of keert, het gaat gewoon allemaal om geld, de ene zijn dood is de andere zijn brood
En vooral politiekers weten in welke geldpotten ze moeten roeren !!

 
At 10 juni 2006 om 14:29, Anonymous Anoniem said...

aan de Rotterdammer: "waarom wil VB de splitsing van de lage landen ongedaan maken"... ? Misschien in het Noorden wel, maar over Vlaanderen <-> Wallonie hebben ze wel duidelijk een andere mening... bij deze

 
At 28 september 2006 om 20:34, Anonymous Anoniem said...

Het 70 punten plan, nu ik her weer lees, was zijn tijd idd ver vooruit. Heeft niks met racisme te maken. Heeft wel met behoud van de eigen cultuur en behoud van economische groei te maken.

Te veel illegalen en ongediplomeerde vreemdelingen kosten immers handen vol geld, beginnen te roven, te moorden enz. Je kan helaas de feiten niet tegenspreken.

Slachtoffers van allochtonen: Guido De Moor, Joe Van Holsbeek, Patrick Mombaerts, eem tiental tram -en buschauffeurs, de rellen in Brussel. Jammer maar met vooral moslims heb je nu eenmaal altijd miserie en het is jammer voor de goeien onder hen maar sorry, ik heb liever een multiculturele samenleving met wij, de vlamingen, Indiers, Chinezen, jappen, europeanen en al wat je wil, zolang het maar geen moslims zijn.

Met jullie is het gewoon altijd last! Jullie moeten perse hoofddoekje dragen, roven, moorden, verkrachten. Wel sorry, hand in hand, terug naar eigen land gasten!

Het Vlaams Blok is zijn tijd ver vooruit geweest. hopelijk komen ze snel aan de macht om het land weer veilig en rendabel te kunnen maken. Immers, wie niet werkt kan niet blijven aan de toog hangen en het werkend geld op soeperen. Zo simpel is dat.

 
At 6 oktober 2006 om 14:25, Anonymous Anoniem said...

Is het dan eerlijk dat ze op een werk premies krijgen om er te komen werken, is het dan eerlijk dat zij meer recht hebben op een sociale woning.
Is het dan eerlijk dat zij gratis nederlands mogen leren en wij die frans willen leren ervoor moeten betalen. Is het dan eerlijk dat zij stemrecht verkregen hebben. Is het dan eerlijk dat zij meer hulp krijgen dan een gemiddelde belg. Ik heb niets tegen vreemdelingen maar gvd iedereen gelijk voor de wet.

 
At 6 oktober 2006 om 20:57, Anonymous Anoniem said...

70 PUNTENPLAN?????
WE ARE HERE;WE AINT GOING NOWHERE.HATE IT OR LOVE IT.IF FOREIGNERS ARE PISSING YOU OFF ,THEN GO TO MARS OR THE SUN

 
At 7 oktober 2006 om 22:45, Anonymous Anoniem said...

Ik vind dit 70 punten programma nog NIET ZO SLECHT !

De essentie : Komt ge hier, is het voor te werken, niet om te komen profiteren.

Natuurlijk is dit gebaseerd op de gedachte van "eigen volk eerst", maar dat is nog niet hetzelfde als racisme, hé. Je moet rekenen, dat je de anderen ook de KANS geeft om hier te komen werken en meer dan goed hun boterham te verdienen. Door hier een paar jaar te werken, vergaren zij een kapitaal waarvoor ze in hun thuisland een gans leven voor moeten werken.

Beetje respect daarvoor is niet te veel gevraagd.

groetjes, K.

 
At 14 december 2006 om 17:15, Anonymous Anoniem said...

Het plan was inderdaad radicaal, maar was het uitgevoerd toen was er nu 0,00 over van problematiek die we nu kennen.

 
At 31 december 2006 om 01:11, Anonymous Anoniem said...

het vlaams belang heeft dus niets tegen vrouwen, zoals ik hier in een reactie zie, neen er is zelfs het feit dat het vlaams belang de vrouw een premie wil geven voor te zorgen voor haar kind(na geboorte) dat wil nog niet zeggen dat ze moet bij de haard zitten zoals zo vaak gezegd, maar dit moet wel mogelijk zijn
het lijkt misschien radicaal voor sommigen maar eigenlijk de enige oplossin

 
At 16 april 2007 om 08:50, Anonymous Anoniem said...

Waar is de tijd dat het vlaams blok de walen "waalse ratten" noemde. Het vlaams belang is vroeger tegen de walen geweest maar heeft niet teveel stemmen gehaald. Nu pakken ze het vreemdelingen probleem aan. Ze draaien met de wind om zo hun stemmen te halen. Hoe laf kunnen ze nu zijn. Dikke racistische partij ja da is het. Wie daarop stemt stemt voor de nakomeling van het hitlers regime. Wie gaat er nog een kerkoh gaan bezoeken waar duitse soldaten liggen?? Vraag maar eens aan vrienden dewinter en frankske eens. Bende schijnheilige ratten.
Voor de rest goede website ;)

 
At 29 mei 2007 om 23:01, Anonymous Anoniem said...

STOMME VLAAMS BELANGERS, ze weten nie eens de definitie van een vlaming. Altijd maar pleiten voor eigen volk eerst, ewel als ik zo eerlijk mag zijn ER IS GEEN EIGEN VOLK. ALs ze eens slimmer zouden zijn (weliswaar onmogelijk om te bepijzen aangezien ze zo kleingeestig zijn) en eens zouden kijken naar onze "Belgische geschiedenis" zouden ze mss beseffen dat het concept Vlaming en raspure Vlaming niet bestaat. België is een samenraapsel van een deel Frankrijk vermengt met een een deel Nederland. Zeer veel "Vlamingen" zijn trouwens ook van Italiaans, Turkse e.d. afkomst wegens het werk dat hen voorouders deden in de koolmijnen. En waarom deden ze dit werk? omdat de pompeuze toenmalige Vlaming het "te laag vond" voor zijn zijn status. Dus dat ze eens allemaal stoppen mee zeveren over die Vlaming zijn bulshit en hen anti- vreemdelingsgezever want er is hier geen enkele vlaming die echt vlaming is, in hen optiek zouden we dus allemaal mogen oprotten, ewel da zijn oprotten. Vuile racisten, dat ze ergens een eiland kopen met hen allen zodat we ervan af zijn.

 
At 14 december 2007 om 23:22, Anonymous Anoniem said...

Zegt Said Ben Zamir...

 
At 1 juli 2009 om 00:21, Anonymous Anoniem said...

IK HAAT DIE FUCKING VLAAMS BELANG!!!DIE KUNNEN VAN MIJ DE HOOGSTE BOOM IN,WIJ ZULLEN ZE NIET LATEN BOETEN,DAT ZAL ALLAH DOEN!!!WAT WIJ MOETEN DOEN IS GEWOON GOED STUDERZEN EN LATER EEN GOEDE TOEKOMST OPBOUWEN MET EEN GOED GEZIN EN EEN GOEDE JOB HEBBEN NIET ZOALS DIE BELGEN ELKE DAG ZIJN ZE MET EEN ANDER.WE ZULLEN DIE BLEEKSCHETEN EENS LATEN ZIJN WIE WE ZIJN!!!!!!!

 
At 16 april 2011 om 20:16, Anonymous Anoniem said...

I think that is right bout that. Nice info and thanks. Need to get in google feed.

generic nolvadex

 
At 1 februari 2013 om 18:21, Anonymous Anoniem said...

www.blogger.com owner you are great

[url=http://luv-2-share-pics.tumblr.com]sexy girls pics[/url]

 
At 4 februari 2013 om 18:07, Anonymous Anoniem said...

www.blogger.com gives me so much fun, thanks

[url=http://topbettingtips.tumblr.com]click here[/url]

 
At 18 maart 2013 om 15:36, Anonymous Anoniem said...

Best adult pay per click

[url=http://www.youtube.com/watch?v=QdRWd3nJFjE]Best adult pay per click[/url]

 
At 22 maart 2013 om 12:12, Anonymous Anoniem said...

Are you looking for [url=http://bbwroom.tumblr.com]BBW pics[/url] this website is the right place for you!

 
At 28 maart 2013 om 02:05, Anonymous Anoniem said...

Szukasz sexu bez zobowiazan ? Najwiekszy portal randkowy dla doroslych, zajrzyj do nas

seks randki

 
At 7 april 2013 om 12:48, Anonymous Anoniem said...

www.blogger.com owner you are awsome writer
Here you got some [url=http://epic-quotes.tumblr.com]epic quotes[/url] for better humour

 
At 16 oktober 2018 om 11:15, Anonymous Anoniem said...

Alayınızın amına korum lan

 

Een reactie posten

<< Home